Kereső
Szavazás

Szeretsz főzni?

Ünnepi csokoládétál

Ünnepi csokoládétál készítés, micsoda ötlet, ezt nézd!

Kifogytál az ünnepi ötletekből, de valami újat szeretnél készíteni a családnak?

Ezzel semmi gond nincs, sokan vagyunk így ezzel!

Épp ezért hoztuk el Neked ezt a tökéletes ötletet adó videót.

Nem kell más a recepthez, mint olvasztott csoki és lufi!

Igen, lufi!

Nézd meg, hogyan készül a csokitál, amiben fel lehet szolgálni az ünnepi desszerteket, ugyanakkor önmagában is megállja helyét! 

Ha tetszett az ötlet, oszd meg barátaiddal is!! 

A fantáziátokra van bízva, hogy mit tesztek bele.

Puding-Tejszínhab, stb

!

 

Forrás:  http://www.eztnezd.net/unnepi-csokoladetal-keszites-micsoda-otlet-ezt-nezd/

Széles termékskála

Válassz emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó termékeket megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

           Flavin7

   Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

 Recept Videók

 Baconbe tekert csirkemáj

1/2 kg csirkemáj-4 gerezd fokhagyma-1/ kg bacon szalonna.Apró vékony "szeletekre" vágjuk fel a fokhagymákat, majd a csirkemájat beletekerjük a baconbe, úgy hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval, vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon. Egy előmelegített serpenyőben, pici olajon megsütjük.

    

     Madártej készítés

0.015 mp