Kereső
Szavazás

Szeretsz főzni?

Szorongásoldó pontok a testen

Szorongásoldó pontok a testen
 
 
Néha bármit megtennénk azért, hogy pattanásig feszült idegességünket csillapítsuk. 
Ilyenkor nem árt, ha teljesen természetes szerekhez vagy bevált módszerekhez folyamodunk. 
Nézzünk néhány egyszerűen bárki számára alkalmazható akupresszúrás módszert.
 
A szorongás egy állandó feszült állapot, néha már-már irracionálisan tud fokozódni: az egyén gyakran olyan helyzetekben is görcsöl, amely egy külső szemlélő számára teljesen érthetetlen, hogy most meg vajon mi lehet a félelem oka.
 
Sokszor megmagyarázhatatlan helyzeteket szül az állandó aggódás és félelem, de sajnos komoly testi tüneteket és képes produkálni. Ide sorolhatjuk az izzadást, szédülést, emlékezet vesztést, fejfájást, gyomor fájdalmat és görcsöt, izomfeszültséget, fejfájást is.
 
Mit tehetünk?
 
1. Az a bizonyos harmadik szem
Sokszor automatikusan is a fejünket kezdjük masszírozni, ha valamilyen nagyobb probléma adódik. A két szemöldök között kicsit fentebb található az a pont, melyet, ha gyengéden masszírozunk jóleső érzés jár át, és oldódik a feszültség.
 
2. Lábujj masszírozás
A kis lábujjunk melletti lábujj köröm alatt bal sarkát nyomkodjuk és masszírozzuk, hiszen ez idővel csökkenti a feszültséget.
 
3. Kisujj masszázs
A kisujjunk körmének alsó részét, a bal belső sarkot masszírozzuk három percen keresztül.
 
4. Elülső koponyatető
Ez a pont a fülcimpák és a fej középtengelyét összekötő vonalon található. Három-öt percig szükséges masszírozni a szorongás oldásához.
 
5. Mellkas masszázs
A szorongás fokozódásával gyakran egyre nagyobb nyomást érzünk a mellkasunkon is. Ezt a pontot közepes erősségűen masszírozzuk legalább öt percen keresztül, akár naponta többször is.
 
6.Térd masszírozása
A térd külső oldalán található bemélyedés alatt található az a pont, melyet, ha naponta legalább négy-öt percig masszírozunk, megszűnik az egykedvűség, nagyobb lesz az életkedv.
 
Forrás: face

Széles termékskála

Válassz emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó termékeket megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

           Flavin7

   Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

 Recept Videók

 Baconbe tekert csirkemáj

1/2 kg csirkemáj-4 gerezd fokhagyma-1/ kg bacon szalonna.Apró vékony "szeletekre" vágjuk fel a fokhagymákat, majd a csirkemájat beletekerjük a baconbe, úgy hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval, vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon. Egy előmelegített serpenyőben, pici olajon megsütjük.

    

     Madártej készítés

0.027 mp