Kereső
Szavazás

Szeretsz főzni?

Gyümölcscafe

 Nem tea, és nem is kávé.

 Különleges gyümölcsmag-presszó.

         
                             

Szõlõmagolajat szeretett volna kinyerni, és ezzel felfedezte a gyümölcskávét.

              

                             Az agy vitaminja.

Mélybíbor színű, serkentő hatású, frissítő főzet napon szárított gyümölcshéjakból és magvakból. 

 

Szabó László szőlőmagból kívánt olajat nyerni, amikor az új hazai világszabadalom létrejött. 

 

A benne található szőlőmag-kivonat és fruktóz a vér-agy gáton szinte azonnal átjutva élénkít.

A gyümölcspresszó természetes zamata, valódi, összetéveszthetetlen gyümölcsíze a kikapcsolódás új formáját kínálja Önnek. A friss gyümölcsök harmonikus íze meghitté, bensõségessé teszi a jó társasággal töltött idõ minden percét. Egy régi török közmondás szerint: "Az ember lelke nem kávéra, s nem is kávéházra vágyik, az ember barátra vágyik... ...a kávé csupán ürügy." A FruitCafe egy csészényi a gyümölcsöskertek reggeli frissességébõl, a nyári délután meghitt pihenésébõl.

Elkészítési javaslat:
öntse a 2. (kettes) tasak tartalmát a szûrõ aljára, ezt követõen az 1. (egyes) tasakot annak a tetejére. A két tasakból négy adag FruitCafe készíthetõ. 

Energiatartalom:
lefõzött adagonként 58,8 kJ (14,4 kCal) Össz polifenol/flavonoid: 50-150 mg.

Megrendelem>>>
  

Széles termékskála

Válassz emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó termékeket megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

           Flavin7

   Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

 Recept Videók

 Baconbe tekert csirkemáj

1/2 kg csirkemáj-4 gerezd fokhagyma-1/ kg bacon szalonna.Apró vékony "szeletekre" vágjuk fel a fokhagymákat, majd a csirkemájat beletekerjük a baconbe, úgy hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval, vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon. Egy előmelegített serpenyőben, pici olajon megsütjük.

    

     Madártej készítés

0.028 mp