Kereső
Szavazás

Szeretsz főzni?

Folteltávolító

 Ezzel a módszerrel könnyedén eltávolíthatod a bútorról és az autóülésről a foltokat
 
 
A hétköznapok során számtalan maradandó folt keletkezik a bútorainkon. Elegendő egy krémes csoki a gyerek kezébe, és máris az autóülés bánhatja. Minél tovább hagyjuk a foltot, annál jobban beleeszi magát az anyagba. Cselekedjünk gyorsan, és távolítsuk el maradéktalanul.
 
Az alábbi természetes praktika nekünk bejött. Próbáld ki te is!
 
Hozzávalók:
  • 100 ml folyékony szappan,
  • 100 ml 9%-os ecet,
  • 100 ml ásványvíz,
  • egy üres flakon,
  • egy ecset vagy szivacs.
 
Alkalmazás: a hozzávalókat töltsük bele egy szórófejes flakonba, jól keverjük össze, majd fújjuk rá a keletkezett foltra.
Kissé itassuk, nyomkodjuk bele, majd hagyjuk állni 15 percet.
Ezután dörzsöljük át a szivaccsal, és kész is.
 
A makacsabb foltok nem fognak elsőre eltávolodni, többször meg kell ismételni a műveletet, míg foltmentes lesz a kárpitunk.
 

Széles termékskála

Válassz emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó termékeket megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

           Flavin7

   Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

 Recept Videók

 Baconbe tekert csirkemáj

1/2 kg csirkemáj-4 gerezd fokhagyma-1/ kg bacon szalonna.Apró vékony "szeletekre" vágjuk fel a fokhagymákat, majd a csirkemájat beletekerjük a baconbe, úgy hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval, vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon. Egy előmelegített serpenyőben, pici olajon megsütjük.

    

     Madártej készítés

0.041 mp