Kereső
Szavazás

Szeretsz főzni?

Fánkok

  Farsangi fánk

Hozzávalók a fánkhoz
  • - 500 g liszt
  • - 200 ml tej
  • - 40 g élesztő
  • - 50 g porcukor
  • - 60 g olvasztott vaj
  • - 5 db tojássárga
 
A sütéshez
  • - olaj
  •  
  • A díszítéshez
  •  
  • - baracklekvár
  • - porcukor
 
1. A lisztet egy edénybe tesszük.
2. A langyos tejet, a porcukrot, az élesztőt pedig egy másik edénybe kimérjük, és hagyjuk 10 percig pihenni, hogy felfusson.
3. A lisztre öntsük rá az élesztős tejet, az olvasztott vajat, és a tojások sárgáját, majd az asztalra kivéve addig gyúrjuk, míg teljesen sima nem lesz.
4. Körülbelül 2 cm vastagságúra nyújtva egy szaggatóval kiszúrjuk, majd 15 percig pihentessük.
5. Forró olajas serpenyőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
6. A fánk jobban felduzzad, ha sütés közben a serpenyőt betakarjuk a fedővel.
7. Tálaláskor porcukorral és baracklekvárral ízesítjük.

Széles termékskála

Válassz emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó termékeket megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

           Flavin7

   Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

 Recept Videók

 Baconbe tekert csirkemáj

1/2 kg csirkemáj-4 gerezd fokhagyma-1/ kg bacon szalonna.Apró vékony "szeletekre" vágjuk fel a fokhagymákat, majd a csirkemájat beletekerjük a baconbe, úgy hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval, vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon. Egy előmelegített serpenyőben, pici olajon megsütjük.

    

     Madártej készítés

0.025 mp