Kereső
Szavazás

Szeretsz főzni?

Almás-fahéjas fogyókúrás víz – Próbáld ki

Almás-fahéjas fogyókúrás víz

– Próbáld ki

Megérkezett az almás-fahéjas fogyókúrás víz.
 
 
 
Alma és fahéj kell hozzá, na meg víz – Fotó: Twice.hu
 
Ma el is készítettem, és be kell vallanom nagyon ízletes, az alma és fahéj íze rendkívül átjön, ezek mellett pedig a két hozzávaló kombinációja gyorsítja az anyagcserét, méregtelenítő hatása van.
 
Vizet mindennap fogyasztunk, a szakemberek is azt ajánlják, hogy naponta legalább két literrel igyunk, és ha már így van, miért ne ihatnánk ebből az élénkítő finomságból?
 
Ezt kávé helyett is ihatod.
 
Alma és fahéj kell hozzá, na meg víz – Fotó: Twice.hu
 
Így készítsd el a fogyókúrás vizet:
 
Egy két literes edényt töltsünk meg vízzel, majd tegyünk bele egy nagy almát, lehetőleg valamilyen édes fajtát válasszunk, így könnyebben kioldódik és az íze is finomabb lesz. Az alma mellé adj hozzá két rúd fahéjat. Ezt a keveréket tedd a hűtőbe legalább fél órát állni, amennyiben az alma nem olyan édes maradhat tovább is.
 
Valóban nagyon ízletes, és élénkít. Pár napja fogyasztom, de máris érzem a jó hatását, tele vagyok energiával.

Széles termékskála

Válassz emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó termékeket megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

           Flavin7

   Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

 Recept Videók

 Baconbe tekert csirkemáj

1/2 kg csirkemáj-4 gerezd fokhagyma-1/ kg bacon szalonna.Apró vékony "szeletekre" vágjuk fel a fokhagymákat, majd a csirkemájat beletekerjük a baconbe, úgy hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval, vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon. Egy előmelegített serpenyőben, pici olajon megsütjük.

    

     Madártej készítés

0.028 mp