Kereső
Szavazás

Szeretsz főzni?

Mustáros rántott hús

Mustáros rántott hús

 Nem olyan mint a hagyományos rántott hús, ha megkóstolod, ezután így fogod készíteni

Hozzávalók:
  • 2 nagy csirkemell
  • 1 evőkanál magvas mustár
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 tojás
  • 0,2 dl tej
  • 5 evőkanál zsemlemorzsa
  • só, bors
  • olaj
Elkészítés:
  • A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén ki gloffoljuk.
  • A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk.
  • A tojást felverjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a tejet.
  • Belemártjuk a húst, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Panírozáskor arra figyeljünk, hogy vastagabb réteg zsemlemorzsa legyen a húsokon és kevesebb liszt, így ropogósabb lesz.
  • Forró olajban kisütjük.
  • forrás:www.ketkes.com
 
Jó étvágyat hozzá
 

Mustáros rántott hús hozzászólásai

Szólj hozzá

Széles termékskála

Válassz emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó termékeket megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

           Flavin7

   Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

 Recept Videók

 Baconbe tekert csirkemáj

1/2 kg csirkemáj-4 gerezd fokhagyma-1/ kg bacon szalonna.Apró vékony "szeletekre" vágjuk fel a fokhagymákat, majd a csirkemájat beletekerjük a baconbe, úgy hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval, vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon. Egy előmelegített serpenyőben, pici olajon megsütjük.

    

     Madártej készítés

0.035 mp