Kereső
Szavazás

Szeretsz főzni?

Archív bejegyzések: 2015 március

Minden reggel mézes-fahéjas kenyeret enni!

Ezért ajánlott minden reggel mézes-fahéjas kenyeret enni! A tudósok korábban már rájöttek arra, hogy a méz rendkívül egészséges természetes élelmiszer, de ha vele együtt még őrült fahéjat is elfogyasztunk reggelente, ...

Tovább olvas ...

Recept, amitől meggyógyul a szervezet bármilyen betegséggel szemben

Recept, amitől meggyógyul a szervezet bármilyen betegséggel szemben. Aki hisz a természetes összetevők erejében, az gyorsan kezdjen neki az alábbi recept összeállításának, mert nem is hinnénk milyen hihetetlen hatással van a szervezetre.

Tovább olvas ...

Házi orvosság, ami megtisztítja az ereid és elűz minden betegséget

Házi orvosság, ami megtisztítja az ereid és elűz minden betegséget. Az alábbi recepttel megtisztítható a vér, a betegségek, a baktériumok és vírusok pedig száműzve lesznek onnan, és egészségesebbnek érezhetjük magunkat, mint valaha.

Tovább olvas ...

Széles termékskála

Válassz emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó termékeket megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

           Flavin7

   Okos-telefonnal QR-kód olvasó szoftver segítségével vehet igénybe (pl. QR Droid amit telepíthet az Okos-telefonra). Az alul látható kódot az említett kódolvasó alkalmazások képesek értelmezni és azonnal a témához kapcsolódó tudományos tanulmányokat megjeleníteni (a folyamathoz Internet kapcsolat szükséges)

 Recept Videók

 Baconbe tekert csirkemáj

1/2 kg csirkemáj-4 gerezd fokhagyma-1/ kg bacon szalonna.Apró vékony "szeletekre" vágjuk fel a fokhagymákat, majd a csirkemájat beletekerjük a baconbe, úgy hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval, vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon. Egy előmelegített serpenyőben, pici olajon megsütjük.

    

     Madártej készítés

0.011 mp